Αποστολές & Πληρωμές

Τρόποι παραγγελίας:
Ηλεκτρονική Παραγγελία: μέσω του site www.bedrooms.gr μπορείτε να περιηγηθείτε και να επιλέξετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. 
Τηλεφωνική Παραγγελία: Μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 8047054 & 6986385312 
Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 9:00 – 15:00
Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή  9:00 – 15:00 και 17:00 – 21:00
Μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@bedrooms.gr, στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για διευκρινήσεις και χρόνο παράδοσης.
Με επίσκεψη στο κατάστημα μας, Λ. Δημοκρατίας 18-20 Μελίσσια.

 

Τρόποι Πληρωμής:
Στο κατάστημά μας, Λ. Δημοκρατίας 18-20 Μελίσσια, με μετρητά, χρεωστική ή πιστωτική κάρτα (Visa – MasterCard – Diners – American Express – Union Pay) με δυνατότητα έως 24 άτοκες δόσεις καθώς και ​με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
Κατάθεση: μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό στην παρακάτω τράπεζα δίνοντας ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας.


ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ARETINS HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
ALPHA BANK: 184002320003691
 

ΙΒΑΝ
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ARETINS HOME ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.
ALPHA BANK: GR6801401840184002320003691
Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 8047054 ή μέσω email για να επιβεβαιώσουμε το αποδεικτικό κατάθεσης.


Ηλεκτρονική Παραγγελία μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας: Οι πιστωτικές κάρτες με τις οποίες μπορείτε να πραγματοποιήσετε συναλλαγές είναι οι: Visa,MasterCard,American Express, Diners, Union Pay από οποιαδήποτε τράπεζα και αν έχουν εκδοθεί. Για όσους το επιλέξουν δίνεται η δυνατότητα άτοκων δόσεων έως 24. 
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha  e-Commerce" της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
Για την αποδοχή παραγγελιών απαιτείται προκαταβολή ύψους 30% επί του συνόλου της αξίας της παραγγελίας ή την εξόφληση της.
ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Ο Φ.Π.Α

 

Τρόποι Αποστολής
  Παραλαβή από το κατάστημα: υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ARETINS HOME, Λ. Δημοκρατίας 18 – 20, Μελίσσια. Η ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ.
  Αποστολή στο χώρο σας (Αθήνα): Για την Αθήνα η παράδοση γίνεται στο διαμέρισμα κι όχι στο πεζοδρόμιο. Υπάρχει δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης να συναρμολογηθούν (αν πρόκειται για έπιπλα) με επιπλέον χρέωση 10€ . Για παραγγελίες άνω των 300€ εντός    Αθήνας τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
  Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία (εκτός Αθηνών): Το κόστος των μεταφορικών αναλαμβάνει εξ'ολοκλήρου ο πελάτης. 
  α) Η αποστολή στο πελάτη καλύπτεται από το δίκτυο διανομής της εταιρίας με μεταφορικές εταιρίες. Τα παραδοτέα κατόπιν της πώλησης προϊόντα, αποστέλλονται στη διεύθυνση και στον παραλήπτη που ο πελάτης έχει δηλώσει κατά την υποβολή της παραγγελίας του, η    οποία έχει γίνει αποδεκτή από την εταιρία. Η εταιρία επιλέγει ελεύθερα τα μέσα αποστολής εφόσον ο τόπος παράδοσης εξυπηρετείται από το δίκτυο διανομής της, και τα γνωστοποιεί στον πελάτη είτε τηλεφωνικά είτε στην ηλεκτρονική αλληλογραφία της αποδοχής της     παραγγελίας. Ο πελάτης ενημερώνεται με τον παραπάνω τρόπο και για τα έξοδα αποστολής της παραγγελίας. 
  β) Δυνατότητα αποστολής εμπορευμάτων με επιλογή πρακτορείου μεταφορικής από τον πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση επιλέγει ο πελάτης την μεταφορική και συνεννοείται ο ίδιος για τις λεπτομέρειες παράδοσης όπως και για το κόστος αυτής. Το κόστος έως τα   πρακτορεία  είναι δωρεάν, για παραγγελίες ανω των 300€ , στις μεταφορικές που έχουν έδρα Αθήνα (Βοτανικό, Μοσχάτο,  Αιγάλεω) κι ο πελάτης αναλαμβάνει το κόστος από εκεί μέχρι τον προορισμό τους. Για πρακτορεία που έχουν έδρα τον Ασπρόπυργο το κόστος είναι 15€.